Maak uw afspraak 0474 51 78 02

Diensten

Diensten


Esthetische manicure

Onze handen zijn onze belangrijkste werktuigen. We gebruiken ze om onze job uit te oefenen, ons te voeden en te communiceren met anderen.

Onze handen zijn ons visitekaartje en vertellen veel over wie we zijn. Laat je handen regelmatig verzorgen en geniet zo van mooie, gezonde en verzorgde handen en nagels.


Esthetische pedicure

Onze voeten hebben als hoofddoel het lopen en staan maar dragen ook bij aans ons lichaamsevenwicht. Iedere dag opnieuw dragen ze het volledige lichaamsgewicht. Daarom is het ook belangrijk dat ze een goede verzorging krijgen.

Veel problemen starten bij de voeten, ze kunnen direct en indirect voor veel ongemakken zorgen. Meer en meer komt het besef dat pedicure geen luxe is maar noodzakelijk is voor de levenskwaliteit.

Bij ons kan je terecht voor algemene verzorging van de voeten. Ook voor het verwijderen van eelt en likdoorns kan u bij ons terecht. Daarnaast hebben we ook nog de cosmetische pedicure waarbij de nagels gaan lakken. Alsook de Spa pedicure die een volledige luxe behandeling van je voeten omvat.


Gelaatsverzorging

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, wind, kou, regen,... Daarom is het van belang om onze huid zo goed mogelijk te verzorgen. En daar kunnen wij u mee helpen.


Sopolish Protect en Peel

HOUD JE NAGELS PERFECT GEZOND !
Dit revolutionaire solventvrije peel-off systeem is de eerste semi-permanente nagellak met volledig respect voor de gezondheid & vitaliteit van uw natuurlijke nagels, door ze niet eens aan te raken.

Sopolish garandeert langdurig perfect gelakte nagelsgedurende ten minste 14 dagen, geeft extra sterkteaan de nagel en heeft een blijvende glans. Hetwordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeersnel uit onder LED licht en wordt snel verwijderddankzij het soak-off of peel-off system zonderbeschadiging aan de natuurlijke nagel. Zonder buffen,zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel.

Waarom je er niet aan kan weerstaan?

  • Minimale opstartkost.
  • Makkelijk aan te leren en eenvoudig toe te passen!
  • Snelle service (maximum 30 min).
  • Eenvoudige verwijdering.
  • Gegarandeerd nieuwe en terugkerende klanten.

Waarom je klanten er gek op zijn?
  • 14 dagen lang perfect gelakte nagels.
  • Bijpassende nagellak kleuren.
  • Geen schade aan de natuurlijke nagel.
  • Langblijvende hoogglans.